Campionate

LEVANTE - BARCELONA 3-1 // FOTO Unde e VAR-ul? Barcelona a primit în mod eronat un penalty, faza fiind precedată de un ofsaid evident!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 noiembrie 2019

În minutul 37 al meciului Levante - Barcelona 3-1, arbitrul Alejandro Hernandez a dictat un penalty pentru catalani, care a fost însă precedat de un ofsaid nesemnalizat.

Tehnologia arbitrajului video încă nu este pusă la punct, iar greșeli apar, chiar în cele mai importante campionate ale lumii.

Barcelona a profitat de o greșeală a VAR-ului în această rundă din La Liga. Centralul a considerat că Nelson Semedo a fost faultat în careu, a oferit un penalty echipei antrenate de Ernesto Valverde, însă faza a fost precedată de un ofsaid la francezul Antoine Griezmann.


Lionel Messi a deschis scorul în minutul 38 din lovitura de pedeapsă rezultată.

NU I-A AJUTAT DE DOUĂ ORI

Messi a înscris din nou în minutul 74 al actului secund, însă golul său a fost anulat de această dată după intervenția VAR, în urma unui ofsaid la același Griezmann.

În cele din urmă, Levante a produs surpriza și a câștigat partida, scor 3-1, după ce echipa din Valencia a fost condusă la pauză cu 1-0.

VEZI ȘI:

REAL MADRID - GALATASARAY // Fatih Terim a decis ce se întâmplă cu Florin Andone după revenirea lui Radamel Falcao

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.