Liga 1

GAZ METAN - HERMANNSTADT 1-1 // Edi Iordănescu, nemulțumit de egal: „Adversarul a fost anti-joc!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 November 2019

Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a comentat egalul formației sale, 1-1 cu Hermannstadt.

„Astăzi, prima repriză nu a aparținut nimănui. Noi nu ne-am mișcat suficient, nu am spart liniile, iar flancurile n-au funcționat împotriva unui adversar care a lăsat centrul jos. Așadar, în primul act jocul a fost anost. 

În schimb, în a doua repriză, adversarul a fost anti-joc, a cedat total! S-a marcat un gol contra cursului partidei, din cauza relaxării și naivității prezente în echipa noastră”, a declarat Iordănescu la TV Digi Sport.

Ionuț Larie (32 de ani, fundaș central), fotbalistul celor de la Gaz Metan, a comentat și el meciul din această seară. Fostul jucător de la FCSB sau CFR Cluj a criticat arbitrajul și a avut un discurs pesimist cu privire la viitorul formației sale:

„Un derby, fie el și local, este greu. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar mi s-a părut astăzi puțin penibil! Nu cred că mai e cazul să ne gândim la play-off, pentru că ne-au ajuns toate echipele”

VEZI ȘI:

FCSB // VIDEO Dan Petrescu despre Florinel Coman: „E cel mai bun jucător din campionat, nu m-ar surprinde să fie pe lista lui Manchester City”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.