Campionate

NIMES - RENNES // Meciul adversarei celor de la CFR Cluj din Europa League a fost amânat » Ce a decis arbitrul: „Integritatea jucătorilor era pusă în pericol”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 noiembrie 2019

Meciul dintre Nimes și Rennes, din etapa cu numărul 12 a primei ligi franceze, a fost amânat din cauza unei ploi torențiale. 

  • CFR Cluj - Rennes, în runda a patra a grupelor Europa League, e joi, de la 19:55, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Dan Petrescu nu va primi bine vestea din Franța. Rennes, adversara de joi a lui CFR Cluj din grupele Europa League, va veni mai odihnită în România, după ce meciul cu Nimes a fost amânat. Conform L'Equipe, șansele să se joace mâine sunt foarte mici.   

Arbitrul Willy Delajod a testat gazonul cu o oră înaintea partidei și a concluzionat că suprafața de joc este impracticabilă: „Am încercat fiecare porțiune de gazon împreună cu asistenții mei. Condițiile puneau în pericol integritatea fizică a jucătorilor. Asta era prioritatea noastră”.

Imagini de la încălzirea jucătorilor

Vezi și: 

FCSB // VIDEO Dan Petrescu despre Florinel Coman: „E cel mai bun jucător din campionat, nu m-ar surprinde să fie pe lista lui Manchester City”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.