Liga 1

CFR - CLINCENI 3-0 // Dan Petrescu: „La pauză a fost cea mai dură intervenție a mea de când sunt în fotbal” + „Regula U21 atacă CFR”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 November 2019

Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul CFR-ului, a oferit declarații după victoria campioanei României cu Academica Clinceni, scor 3-0.

De obicei pe ploaie nu câștig niciun meci, cred că e primul meci pe care îl câștig pe ploaie la CFR. Prima repriză nu a intrat nimic, cădea mingea pe portar, peste tot. Credeam că e una dintre acele seri în care nu ne iese nimic.

Am avut șansă că am dat gol repede, dar, vă spun sincer, meciul n-a fost ușor. Aceasta este mentalitatea noastră, nu vrem să luăm gol, chiar dacă în acest campionat am luat destule.

Normal că ne doream mai multe goluri. La pauză a fost cea mai dură intervenție a mea în vestiar de când sunt în fotbal”, a declarat Petrescu la TV Digi Sport. 

„Regula U21 atacă CFR Cluj”

Conform statisticianului GSP Liviu Manolache, de 7 ori ori în acest sezon Dan Petrescu nu a mai început repriza secundă cu Cătălin Itu, de 4 ori acesta fiind schimbat până la pauză.

„Regula U21 atacă CFR Cluj! Chiar nu o înțeleg. N-am putut să-mi pregătesc meciul cu Rennes, de exemplu. Nu pot să joc cu aceeași echipă în două meciuri la rând”
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

FINAL » CFR Cluj - Clinceni 3-0

VEZI ȘI:

CFR Cluj - Clinceni 3-0 // Campioana s-a dezlănțuit în a doua repriză și a revenit pe primul loc

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.