Campionate

Jose Mourinho, spre Arsenal? Șefii „tunarilor” s-au cam săturat de Unai Emery

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 November 2019

Arsenal traversează un nou sezon oscilant sub conducerea lui Unai Emery, iar conducerea „tunarilor” ar pregăti o lovitură: instalarea lui Jose Mourinho, liber de contract.  

Potrivit The Sunday Times, Mourinho, 56 de ani, s-ar fi întâlnit zilele trecute cu Raul Sannlehi, un important om din conducerea lui Arsenal. Conform publicației, cei doi ar fi discutat despre strategia pe care portughezul ar vrea s-o implementeze pe „Emirates”.  

Zvonurile că Mourinho ar putea ajunge la Arsenal au fost alimentate și de prezența reputatului tehnician la meciul din Europa League dintre Arsenal și Vitoria Guimaraes (3-2), disputat în urmă cu 10 zile. 

Sezonul actual din Premier League o găsește pe Arsenal pe locul 5, cu 17 puncte, la șase lungimi de locul 4, ocupat de rivala din oraș Chelsea. 

Mourinho, liber de contract din decembrie 2018, când a fost concediat de Manchester United, le-a pregătit de-a lungul carierei pe Benfica, Uniao de Leiria, FC Porto, Chelsea, de două ori, Internazionale Milano, Real Madrid și Manchester United. 

Vezi și: 

VIDEO Liverpool și Manchester City, victorii dramatice » Arsenal și United, în degringoladă! Cum arată ACUM clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.