Liga 1

FCSB - SEPSI // VIDEO + FOTO Horațiu Feșnic i-a readus în joc pe roș-albaștri cu un penalty controversat. Reacție vehementă în direct: „Nici vorbă! Fault în atac!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 noiembrie 2019

FCSB și Sepsi se înfruntă în etapa cu numărul 15 din Liga 1. La 0-1, gazdele au obținut o lovitură de la 11 metri în minutul 54, după un duel între Dimitrov Velev și Florin Tănase.

Florin Tănase, recunoscut pentru abilitatea de a obține lovituri de la 11 metri, a fost din nou în centrul atenției. „Decarul” vicecampioanei a urmărit o minge venită din corner, s-a plasat în dreapta lui Velev, fotbalist care avea ușor prim-planul, și a căzut. Reluările arată că Tănase e mai degrabă cel care inițiază contactul, în încercarea de a-i lua fața lui Velev. 

Horațiu Feșnic nu a ezitat nicio clipă și a arătat punctul cu var. Oaspeții au protestat vehement. Istvan Fulop a fost și avertizat cu cartonaș galben pentru modul virulent în care a ales să discute. Apoi, Harlem Gnohere l-a păcălit pe Niczuly cu un șut pe centrul porții. 

În direct, Emil Grădinescu, comentatorul TV Telekom Sport, a avut o reacție vehementă: „Nici vorbă de penalty! Feșnic a greșit, după părerea mea. Pare mai degrabă fault în atac”.

Vezi și:

FCSB - SEPSI // VIDEO EXCLUSIV Narcis Răducan dezvăluie strategia de transferuri din iarnă: „Sunt 10 echipe care s-ar interesa de ei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.