Liga 1

FCSB - SEPSI 2-1 // Bogdan Vintilă, despre eroarea „centralului” Feșnic în favoarea echipei sale: „Asta e!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 noiembrie 2019

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul FCSB-ului, ignoră greșeala de arbitraj care a readus în joc echipa sa în meciul cu Sepsi, câștigat cu 2-1. „Trebuia să mai dăm 4-5”, spune „principalul” roș-albaștrilor. 

„Am corectat lucrurile pe care nu le făcusem în prima repriză. Am început meciul moale, am avut posesie, dar fără să avem ocazii. Dupa pauză, consider că ne-am făcut jocul, cu posesie și mai multe faze de poartă. Am avut multe faze de poartă, dar nu am reușit să mai marcăm. Trebuia să mai înscriem 4-5 goluri, la cum s-a jucat.

Eu n-am văzut penalty-ul bine, nu pot să zic dacă a fost sau nu. Ce să le zic celor de la Sepsi? Asta e! Noi trebuia să mai marcăm încă 4 goluri. Sunt fericit că am câștigat, am învins o echipă puternică. Sepsi se închide bine, e o echipă periculoasă pe contraatac. Chiar le-am atras atenția băieților că trebuie să trateze atent acest joc. Ne continuăm drumul spre play-off”, a spus Bogdan Argeș Vintilă, la Look Sport.  

„N-am primit golul pe dezorganizare, ci pe neatenție. Vom analiza în vestiar acest lucru, dar eu mă bucur că am revenit. Goluri putem primi, important e ca echipa să aibă puterea mentală să revină și să câștige jocuri” - Bogdan Argeș Vintilă

Vezi AICI toate detaliile de la confruntarea FCSB - Sepsi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.