Liga 1

FCSB - SEPSI 2-1 // NOTE GSP: Florinel Coman, Gnohere și Florin Tănase, cei mai buni în meciul stricat de Hotațiu Feșnic » Cât a primit arbitrul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 noiembrie 2019

FCSB s-a impus aseară contra lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1, într-un meci marcat de greșeala de arbitraj a lui Horațiu Feșnic, care a acordat gratuit un penalty pentru gazde la scorul de 0-1.

Trei jucători s-au evidențiat în mod special din echipa lui Bogdan Vintilă: Harlem Gnohere și Florin Tănase, marcatorii golurilor roș-albaștrilor, au primit nota 7, aceeași cu care a fost notat și Florinel Coman, cel mai periculos jucător pe durata primei reprize. 

La capitolul dezamăgiri, doi titulari ai FCSB-ului au jucat execrabil: Răzvan Oaidă și Adi Popa au primit 4, ultimul fiind schimbat la pauză cu Dennis Man. 

Eroul negativ al disputei de aseară a fost însă arbitrul Horațiu Feșnic, care i-a băgat pe roș-albaștri în joc cu penalty-ul dictat eronat în minutul 56, cel prin care Gnohere a egalat. GSP l-a notat pe Feșnic cu nota 3. 

Din tabăra oaspeților, Goran Karanovic, marcatorul golului, a fost cel mai bun jucător, acesta primind nota 7. 

Vezi și: 

Gigi Becali, confruntat în direct cu imaginile cu Mache: „Mă penalizează cineva? Dați-mă la comisii, la FRF, la Ligă și la UEFA”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.