Campionate

Jurnaliștii sârbi au aflat cum a fost asasinat liderul ultrașilor lui Partizan Belgrad » Ultimul glonț, fatal!

Articol de Theodor Jumătate, Sebastian Culea  —  luni, 04 noiembrie 2019

Ljubomir „Kika” Markovici (37 de ani), controversatul lider al ultrașilor lui Partizan Belgrad, a fost asasinat după un meci de fotbal cu prietenii. Împușcat de șase ori. Ultima oară, din apropiere. În cap!

Kika n-a avut nicio șansă.  Ucigașul plătit l-a împușcat de șase ori, iar ultimul glonț i-a fost fatal, fiind în zona capului.

Cotidianul sârb Blic au aflat ce s-a întâmplat vineri seară: „După ce a jucat fotbal într-un balon, Markovici se îndrepta spre mașina sa, parcată pe marginea drumului. Un individ neidentificat, care se ascunsese într-o pădure din apropiere, a tras cinci focuri asupra ultrasului".

Jurnaliștii belgrădeni au mai scris: „Rănită grav, victima s-a târât, căutând cu disperare ajutor. A urmat însă ultimul foc al asasinului. Din apropiere, cu sânge rece, în cap". La fața locului se găsesc peste 15 de camere de luat vederi, care îi vor ajuta pe anchetatori în vederea soluționării cazului.

Ljubomir „Kika” Markovici are un trecut tumultos în spate, fiind în vizorul autorităților de peste un deceniu.

 În 2009, liderul galeriei lui Partizan a fost condamnat la 30 de ani de închisoare după ce a fost implicat în moartea unui cetățean francez, fan al lui Toulouse, pe numele său Brice Taton. 

După multe controverse și sfori trase de diverse clanuri interlope, sentința i-a fost redusă la 15 ani pentru ca, în 2017, Markovici să fie grațiat. 

VEZI ȘI:

ST. ETIENNE - MONACO 1-0 // VIDEO Imagini incredibile » Ruben Aguilar a lovit monitorul VAR după ce a fost eliminat!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.