Liga 1

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // „Câinii” și-au pierdut răbdarea! Ioan Filip: „Se fac jocuri în defavoarea noastră acolo sus” + Apel la FRF: „Burleanu trebuie să facă ceva!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 noiembrie 2019

Dinamo a suferit o înfrângere dureroasă la Severin, scor 1-4 în fața Craiovei, în cadrul etapei #15 din Liga 1, iar jucătorii au răbufnit după meci.  

Ioan Filip (30 de ani) a ținut să le reamintească celor din conducere că este ceva firesc ca jucătorii să își încaseze banii la timp și a făcut apel chiar la președintele Federației Române de Fotbal să sară în ajutorul „câinilor”.

Nu ştiu ce jocuri se fac acolo sus. Deocamdată în defavoarea noastră, dacă nu suntem plătiţi. Avem ceva restanţe. S-a plătit ce s-a promis şi mai avem o lună restanţă. Nu cred că ar trebui să ne răsplătească, ar trebui să fie o normalitate. 

Să vorbiţi direct cu domnul Burleanu să facă ceva, să dea direct banii la jucători de la FRF sau de la televiziuni”, a spus Ioan Filip, la TV Telekom Sport.  

VEZI ȘI:

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Florin Prunea, atac fără precedent la FCSB: „Nu suntem doriți în play-off, noi nu împrumutăm alte cluburi cu bani!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.