Liga 1

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // NOTE GSP Din nou circari! 9 dinamoviști au fost corigenți la Severin + Andrei Ivan, cel mai bun de pe teren

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 noiembrie 2019

CS Universitatea Craiova s-a distrat luni seara cu Dinamo, oltenii impunându-se categoric, 4-1, în epilogul etapei a 15-a din Liga 1. 

Trupa lui Victor Pițurcă a fost la înălțime la Severin și nu i-a dat nicio șansă unei formații care a adus din nou aminte de evoluțiile dezastruoase din startul de sezon. 

Exact într-un moment în care părea că apărarea echipei și-a revenit, defensiva „câinilor” a avut din nou o evoluție comică. Fundașii lui Uhrin au fost „jaloane” pentru oamenii din atacul Craiovei, toți primind note rușinoase din partea Gazetei. 

Dacă Moura și Mihai Popescu au primit nota 4, Denis Ciobotariu și Ante Puljic au încasat nota 2, cele mai mici de pe teren. 

Dinamo n-a „scârțâit” doar în apărare: toate compartimentele echipei au fost modeste aseară. Piscitelli, Mrzljak, Montini, Ioan Filip sau Daniel Popa au primit la rândul lor nota 4. 

Craiova a făcut aseară cel mai bun meci de la venirea lui Victor Pițurcă, iar jucătorii alb-albaștrilor au fost recompensați cu note pe măsură: Andrei Ivan, autorul unei „duble” de senzație, a primit nota 8, la fel ca Mihăilă, în timp ce Bărbuț, Cosic sau Ivanov, toți cu evoluții extrem de solide, au primit nota 7. 

Vezi și: 

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Dan Nistor, izbucnire la adresa unui suporter în direct la TV: „Mănâncă ceapă și taci din gură”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.