Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Manchester City chiar îl vrea pe Florinel Coman! Dezvăluiri în premieră, la GSP Live: „Nu e intoxicare, clubul a trimis scouteri să-l urmărească”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 noiembrie 2019

Florinel Coman (21 de ani) la Manchester City, mutarea fantezistă anunțată săptămâna trecută de presa din Anglia, chiar are șanse să se materializeze!

Dragoș Sîrbu, colaborator al fraților Becali, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a dezvăluit stadiul negocierilor dintre City și clubul lui Gigi Becali. 

„Inclusiv în cazul lui Florinel Coman se lucrează. Există interes. Nu e intoxicare, el e propus acolo. Domnul Giovanni are cunoștințe și la City. 

Și Pini Zahavi are o legătură cu acest transfer. Txiki Begiristain (n.a - directorul sportiv al lui Manchester City) e de foarte mult timp prietenul fraților Becali. Fotbalistul e propus, clubul a trimis scouteri să-l urmărească, acum depinde de jucător. În 2019, nu mai poți să transferi jucători cu casetele video. E o chestie reală legată de City. De Coman s-au interesat și cluburi din Portugalia, din Turcia”, a spus Dragoș Sîrbu, la GSP Live. 

Florinel Coman e în prezent impresariat de una dintre firmele fraților Becali. 

Presa din Anglia a anunțat negocierile

Dailymail a scris săptămâna trecută că au existat mai multe runde de discuții între reprezentanții lui City și cei ai vicecampioanei României și că acestea s-au intensificat în ultima vreme.  

Jurnaliștii britanici i-au conturat portretul în jurul compariției cu Kylian Mbappe. În articol este amintit și „excentricul Gigi Becali, patronul care dorește să obțină o mică avere pe jucătorul său ofensiv”. 

3,5 milioane de euroeste cota lui Florinel Coman conform transfermarkt.de

Vezi și: 

VIDEO Prima reacție a lui Florinel Coman despre interesul lui Manchester City + Becali: „Trebuie să ne salveze, ca Maradona pe Napoli” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.