Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluiri în exclusivitate despre lumea nevăzută și tacticile incredibile ale impresarilor: „Trebuie să denaturezi adevărul. Înainte, «vopsirea» se făcea cu casete video”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 noiembrie 2019

Impresarul Dragoș Sîrbu, un apropiat al fraților Becali, cel care s-a ocupat de afacerile acestora cât timp cei doi au fost închiși pentru acuzațiile din Dosarul Transferurilor, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Fără ezitări, acesta a recunoscut că impresarii apelează la multe tactici la limită pentru a-și promova jucătorii pe care vor să-i transfere în străinătate. 

„Trebuie să mai denaturezi adevărul, să mai negociezi. Inclusiv în negocierile cu teroriști trebuie să găsești soluții, să aduci plusuri și minusuri. «Vopsirea» se făcea prin casete video, ele puteau fi date mai rapid, mai încet. Dacă setai un video să meargă mai repede, ți se părea că un jucător are o viteză fenomenală. S-au schimbat vremurile, acum trebuie să ne schimbăm și noi”, a declarat Sîrbu, la emisiunea GSP Live. 

„În 2019, nu mai poți să transferi jucători cu casetele video. Scouterii vin să urmărească jucătorii acum” - Dragoș Sîrbu

Vezi și: 

EXCLUSIV Manchester City chiar îl vrea pe Florinel Coman! Dezvăluiri în premieră, la GSP Live: „Nu e intoxicare, clubul a trimis scouteri să-l urmărească” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.