Liga 2

RAPID // Marius Șumudică merge pe mâna lui Daniel Pancu: „Abia atunci poate fi tras la răspundere”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 November 2019

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep, este cu ochii pe echipa lui de suflet, Rapid, în Liga 2, și îl susține pe Daniel Pancu (42 de ani), reconfirmat pe banca tehnică a giuleștenilor după eșecul usturător cu Sportul Snagov (2-3), echipă din subsolul clasamentului.  

După meciul cu ilfovenii, Pancu a declarat că „este ultimul vinovat pentru rezultatele din ultimul timp”, iar Șumudică este de aceeași părere. „Șumi” crede că antrenorul Rapidului va răspunde pentru rezultate abia după ce își va aduce câțiva jucători alături de care să lupte pentru promovarea în Liga 1.  

„Eu l-am susținut și îl susțin în continuare pe Pancu. Nu pot să vorbesc niciodată urât de el. Eu îmi doresc din tot sufletul ca Rapid să revină pe prima scenă, dar în momentul de față nu are un lot cu care să promoveze. Trebuie să mai aducă 4 jucători cu experiență. Cu toată stima pentru jucătorii de la Rapid, nu au anvergura și experiența necesară de a se bate la promovare. Eu cred că Petrolul și UTA vor promova. Dacă Rapid va aduce jucători, atunci va fi altceva și Pancu poate fi tras la răspundere. Acum, Rapid este departe de a avea un lot competitiv pentru prima ligă”, a spus Marius Șumudică, la TV Digi Sport.  

Această declarație vine și în contextul în care s-a tot vorbit despre faptul că Daniel Pancu nu a avut niciun cuvânt de spus în legătură cu transferurile făcute în vară, despre care se spune că au fost realizate de către Florin Manea, director sportiv și impresar, și Ovidiu Burcă, președinte.  

Rapid ocupă locul 5 în clasamentul Ligii 2, după 13 meciuri disputate, având 21 de puncte, cu 2 mai puțin decât Turris Turnu Măgurele, echipa aflată pe loc de baraj. Lider este CS Mioveni cu 30 de puncte, iar UTA este pe 2, cu 26 de puncte.

6 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeria înregistrat Rapid cu Daniel Pancu pe bancă în acest sezon al Ligii 2

VEZI ȘI:

Marius Șumudică laudă pe toată lumea » Budescu, Alibec, Andone, Rădoi, Contra, FRF și cum i s-a dus vestea lui Florinel Coman în Turcia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.