Liga 1

FCSB // Narcis Răducan l-a supărat pe Gigi Becali încă de la început! Detaliul neobservat care a declanșat ruptura

Articol de Andrei Chirică  —  Tuesday, 05 November 2019

Narcis Răducan, 45 de ani, și-a anunțat azi plecarea de la FCSB, după numai două luni și jumătate, spre surprinderea și dezamăgirea ultrașilor din Peluza roș-albastră (DETALII). 

Narcis Răducan a avut un prim gest enervant pentru patron chiar în ziua în care FCSB l-a prezentat pe Bogdan Vintilă ca nou antrenor, la palat, pe 23 august. Directorul sportiv a refuzat să se așeze alături de Gigi și de tehnician în fața camerelor televiziunilor.  

Patronul a completat locul liber cu Alexandru Tudor, fostul arbitru devenit duhovnic personal neoficial. „El e mâna mea dreaptă în club, fiindcă rugăciunea lui e cea mai puternică, mai puternică decât a mea! Cel mai important om de la FCSB e Tudor!”. 

Apoi l-a provocat pe Răducan în timpul conferinței: „Narcis, ce faci acolo? Îi dai echipa de start finului Edi?”. Urma un meci cu Gaz Metan, formația lui Edward Iordănescu, finul managerului sportiv de la FCSB. Așa că Gigi a ținut să transmită în public suspiciunea că Narcis ar fi fost „turnător” pentru adversari. Gazul a câștigat acea partidă cu 4-0. 

Citește și: 

Dan Udrea, jurnalistul care de 15 ani răspunde de FCSB la Gazetă: „Nu-l compătimiți pe Narcis. Altceva frapează”

Gigi Becali, prima reacție după plecarea lui Narcis Răducan: „M-am blocat când am văzut declarațiile lui. Nu am nevoie de el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.