Noutati auto

Cine are dreptate? Accidentul auto din Timișoara care împarte internetul: cine e vinovat?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 November 2019

Un acident banal de circulaţie între două vehicule a stârnit un val de comentarii pe internet. Incidentul rutier a avut loc la Timişoara şi şoferul care a rămas fără permis după ce poliţiştii au analizat accidentul, a publicat înregistrarea video cu cele întâmplate.

Şoferul amendat şi rămas fără permis a publicat materialul video în încercarea de a demonstra că nu el este cel care a greşit. În clipul video observăm un autoturism cu semnalizarea stângă activată pregătindu-se să intre pe un drum secundar. 

Din spate apare un autoturism care ignoră semnalul stânga şi se angajează în depăşire. În acel moment a avut loc accidentul şi un pieton aflat pe marginea drumului a fost la un pas să fie spulberat de maşini, scrie auto-bild.ro.

Şoferul amendat susţine că a respectat legea şi că cel care semnalizaze stânga şi a efectuat manevra e vinovat pentru că nu s-a asigurat. Pentru că ştim deja cine a fost amendat şi a rămas fără permis ne indică cum a interpretat Poliţia Rutieră din Timişoara vinovatul în cazul acestui accident.

Dar pentru că cel amendat nu e de acord cu decizia aşteptăm comentariile voastre. Iată şi înregistrarea accidentului din Timişoara:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.