Liga Campionilor

Dortmund - Inter 3-2 // Antonio Conte își atacă propriul club și propriii jucători: „Pe cine să chem? Pe Barella, luat de la Cagliari? Pe Sensi, venit de la Sassuolo?”

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 06 noiembrie 2019

Antonio Conte, antrenorul lui Inter, îi critică pe conducătorii nerazzurri, care nu i-au oferit un lot mai puternic, mai numeros: „Am greșit toți”. Inter a pierdut pe terenul Borussiei Dortmund, scor 2-3, în grupele Ligii Campionilor.

La 0-2, Antonio Conte sărea de fericire. Avea gura până la urechi și îi îmbrățișa pe toți. Victoria lui Inter părea atât de aproape la Dortmund după prima repriză. La 3-2 pentru Borussia, antrenorul încerca să scape de camerele de televiziune, făcându-se mic de tot pe banca de rezerve.  

„Anulează munca noastră bună” 

La zona mixtă, italianul i-a atacat pe conducătorii nerazzurri. E supărat și nemulțumit de lotul cu care șefii clubului vor să reziste pe toate fronturile.  

„Avem limite prea mari în echipa noastră pentru a putea ține ritmul și în Serie A, și în Ligă. Și numeric, și calitativ. Unii jucători trebuie să stea pe teren nonstop și, pe termen lung, plătești. Sunt furios, pentru că asta anulează toată munca noastră bună”, a declarat Conte la microfonul Sky. 

„Nu cer nimic clubului, aceștia sunt jucătorii și cu ei mergem la luptă. Spun însă că toți am greșit grav când am plănuit acest sezon”.  

„Nu putem ignora problemele”

Tehnicianul a intrat în detalii: 

„Vorbim de un grup care, cu excepția lui Godín, nu a câștigat nimic. E dificil să te confrunți cu situații dure, extreme. Pe cine să chem? Pe Barella, luat de la Cagliari? Pe Sensi, venit de la Sassuolo? Le voi mulțumi întotdeauna pentru că își dau sufletul pe teren. Dar înțeleg că, atunci când le cer maximum, unora le e greu”.  

Concluzia lui Conte: "Nu putem ignora problemele pe care le avem doar spunând că suntem pe locul doi în campionat". 

„Suntem într-o situație critică, deși avem doar trei accidentați. Au și alte echipe accidentați, dar nici nu se observă. La noi se observă" 
Antonio Conte, antrenor Inter 

ECHIPELE DE START ÎN DORTMUND - INTER 3-2

Borussia Dortmund: Burki - Hakimi, Akanji, Hummels, Schulz - Witsel, Weigl - Sancho, Brandt, Hazard - Gotze 
Rezerve: Oelschlagel, Alcacer, Dahoud, Delaney, Guerreiro, Piszczek, Zagadou 
Antrenor: Lucien Favre 

Inter: Handanovic - Godin, de Vrij, Skriniar - Candreva, Vecino, Brozovic, Barella, Biraghi - Lukaku, Martinez 
Rezerve: Padelli, Bastoni, Valero, Esposit, Lazaro, Politano, Sensi 
Antrenor: Antonio Conte

Hakimiracol pentru Dortmund!

Altă seară de neuitat în Champions League pentru Achraf Hakimi. Fundașul dreapta marocan, crescut la Academia de juniori a lui Real Madrid și împrumutat până la sfârșitul sezonului de clubul blanco, a fost decisiv încă o dată la Dortmund. 

Două goluri și, mai ales datorită lui, Borussia a întors scorul cu Inter: 3-2, după 0-2. Cel mai frumos cadou pentru Hakimi, care a împlinit luni 21 de ani. El este golgeterul BVB în actuala ediție a Ligii, având patru reușite din două „duble". La 2-0 cu Slavia și 3-2 cu Inter.

Vezi și:

Chelsea - Ajax 4-4 // Situația lui Răzvan Marin se agravează » Încă nu a debutat în grupele Champions League!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.