Campionate

NAPOLI - SALZBURG 1-1 // Război civil la Napoli! Jucătorii s-au răzvrătit împotriva patronului și au plecat din cantonament: „Spune-i că ne ducem acasă!” + Ancelotti la Boca Juniors?

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 06 noiembrie 2019

Napoli a remizat cu Salzburg, 1-1, în grupa E din Champions League, iar situația la club e tensionată. Căpitanul Lorenzo Insigne a condus revolta împotriva patronului Aurelio De Laurentiis, care anunțase că vor sta o săptămână închiși în cantonamentul de la Castel Volturno. 

Ce tensiune la Napoli! Vulcanul stă să erupă. După trei meciuri la rând fără victorie în campionat (1-1 cu SPAL, 2-2 cu Atalanta și 1-2 cu Roma), patronul-președinte Aurelio De Laurentiis i-a anunțat că vor sta închiși o săptămână în cantonamentul de la Castel Volturno. O decizie care i-a enervat pe Ancelotti și pe jucători. 

Încă o partidă modestă, 1-1 cu Salzburg în Ligă, și a început revolta. Antrenorul și Llorente ar fi trebuit să discute cu presa. Au refuzat și clubul va fi amendat. Iar autocarul s-a întors gol la Castel Volturno de la stadionul San Paolo. 

Carlo Ancelotti la Boca Juniors? 

Conduși de căpitanul Insigne, căruia i s-au alăturat Allan, Callejon, Mertens și Koulibaly, napolitanii au refuzat cantonamentul. „Spune-i tatălui tău că ne ducem acasă!”, l-a anunțat Insigne pe Edoardo De Laurentiis, fiul proprietarului și vicepreședintele grupării, a dezvăluit cotidianul La Repubblica. Potrivit Sky, unii jucători și-au chemat avocații. Pentru ei, acest cantonament forțat e ilegal. 

În plus, se pare că Ancelotti își pregătește deja viitorul în altă parte. Fox Sports susține că tehnicianul italian ar putea semna cu Boca Juniors în decembrie!  

Rezumatul video al meciului AS Roma - Napoli 2-1

Citește și: 

Antonio Conte își atacă propriul club și propriii jucători: „Pe cine să chem? Pe Barella, luat de la Cagliari? Pe Sensi, venit de la Sassuolo?” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.