Nationala

VIDEO EXCLUSIV Mircea Sandu îl cere din nou pe Gică Hagi la națională: „E momentul să-l vrem toți” » Dezvăluiri despre colaborarea din 2001

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 noiembrie 2019

Mircea Sandu, fost președinte la FRF, a vorbit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, care se difuzează în fiecare miercuri de la 20:00, despre Gică Hagi, cel pe care l-a pus selecționer în 2001, și despre posibila lui revenire la națională. 
 

„Gică este egal fotbal! Când spui Hagi spui fotbal. Când l-am adus pe Hagi în 2001 am văzut un articol de-ale tale în care spuneai că 85% din populația României îl voia antrenor. Eu cred că e momentul ca toți să-l vrem pe Hagi antrenorul echipei naționale. Dar să-l lăsam un an, un an și jumătate să creeze o echipă. 

Am pierdut calificarea atunci (n.r. la CM 2002), a venit și-am discutat. Nu ne-am înțeles pe anumite coordonate. Nu sportive. Îmi pare rău că n-a rămas, chiar dacă n-avea experiența de acum. Atunci se forma, sunt 18 ani de atunci. Eu cred că Hagi trebuie să fie antrenorul echipei naționale în momentul în care postul devine vacant. Să-l lăsam pe Contra să-și termine mandatul și apoi Hagi trebuie chemat la discuții

E un om care pune pasiune și a reușit să transmită grupului de jucători. Grupul lui are o idee! El a reușit să câștige campionatul pentru că a creat un grup”, a declarat Mircea Sandu la „Prietenii lui Ovidiu”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.