Formula 1

FOTO Flavio Briatore are o nouă iubită: are doar 20 de ani și e cu 49 de ani mai tânără decât el!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 November 2019

Noua idilă a lui Flavio Briatore a stârnit multe controverse în Italia: fostul magnat din Formula 1 se iubește cu o studentă care are 20 de ani.

Italianul în vârstă de 69 de ani e cunoscut pentru relațiile sale. A fost căsătorit de două ori și a avut numeroase idile cu vedete și fotomodele, printre care Naomi Campbell și Heidi Klum.

Acum e împreună cu Benedetta Bosi, o tânără de doar 20 de ani, studentă și fotomodel.

Relația lui a fost criticată inclusiv de fostele lui iubite, Elisabetta Gregoraci fiind cea mai incisivă. Pe pagina ei de facebook, un prieten a încercat să-i obțină părerea despre noua iubită a fostului ei: „Nu e o problemă că e cu altcineva, ci vârsta. E un dezechilibru”. „Mai mult decât un dezechilibru, e îngrozitor. Mi-aș dori că Flavio să țină cont de asta, dar nu o va face. Cât timp am fost cu el am suportat multe”, a spus Elisabetta.

Benedetta Bosi a comentat și ea despre relația pe care o are cu Flavio. Întrebată "Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?", ea a răspuns: „Inteligența nu îmbătrânește niciodată. Bani au mulți, dar inteligență nu”.

În schimb, Flavio Briatore s-a limitat să nu recunoască relația: „Suntem doar prieteni. A fost acasă la mine într-o vacanță”.

Citește și: 

FOTO Caz șocant! Din gimnastă medaliată la Mondiale și Europene, Verona van de Leur a ajuns actriță porno: „Era o ofertă imposibil de refuzat”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.