Liga 2

EXCLUSIV // VIDEO Marius Șumudică s-ar întoarce la Rapid, dar pune o mare condiție: „Atunci revin!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 noiembrie 2019

Marius Șumudică (48 de ani) a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu, moderată de Ovidiu Ioanițoaia. Antrenorul lui Gaziantep a vorbit despre asemănările dintre fanii giuleșteni și cei din Turcia, apoi a numit marea condiție pentru a reveni la Rapid.

„Rapidiștii sunt mai gălăgioși, mai ultrași. În Turcia, în anumite zone, sunt suporteri de rezultat. Ei își cumpără tricouri, copiii la fel. Adanaspor are fani foarte, foarte răi. Fanii lui Bursa la fel. Nici nu poți să ieși pe stradă, te calcă în picioare. 

Turcii investesc în securitate. N-am văzut în viața mea atâta securitate și poliție ca acolo. Ei știu tot! Unde stai pe stadion, cum te cheamă. Sunt camere peste tot. Se plimbă cu camerele prin tribună să te vadă. Nu poți să arunci cu o sticlă sau cu o brichetă. Acolo dacă faci așa ceva e prăpăd! E nenorocire. 

Nu m-aș întoarce în Divizia B. Aici punând și Rapid. Dacă Rapid e în Liga 1 mă întorc! Eu cred că o să promoveze și trebuie să continue cu Pancu. Îl susțin sută la sută, sunt alături de el. Nu e ușor deloc! În Liga 2 nu e așa ușor, dar Rapid are echipă bună. Rapid și apoi Astra, astea ar fi preferințele mele”, a declarat Marius Șumudică la „Prietenii lui Ovidiu”.

Declarația lui Marius Șumudică

Marius Șumudică a evoluat patru sezoane la Rapid, între 1996-1999, și 2001-2002. Fostul atacant a avut un scurt mandat pe banca tehnică a giuleștenilor, în sezonul 2010-2011.

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Dan Tudorache a clarificat situația lui Daniel Pancu: „Și-a asumat acest obiectiv până la finalul turului” + Anunț drastic al galeriei: „L-am salvat pe Pancu, mereu o facem”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.