Campionate

Riscă un an de închisoare pentru că a OMORÂT un pui pe teren! Reacția halucinantă a jucătorului acuzat de „act criminal”

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 06 noiembrie 2019

O organizație pentru protecția animalelor a făcut plângere împotriva fotbalistului croat Ivan Gazdek (NK Jelengrad), care a omorât un pui în timpul unui meci,. 

Un gest oribil în campionatul semiamator croat și ar putea ajunge la tribunal. Ivan Gazdek, jucătorul lui NK Jelengrad, a alergat puii de găină care intraseră pe teren și i-a tras un șut unuia, omorându-l.  

Fotbalistul, 23 de ani, a fost eliminat pentru conduită nesportivă, iar o organizație pentru protecția animalelor a făcut plângere împotriva lui. Acuzat de „act criminal” și de „cruzime față de un animal”, Gazdek riscă un an de închisoare. 

Într-un interviu pentru presa locală, acesta a dat o explicație halucinantă: „Am fugit după ei ca să-i scot de pe teren, l-am omorât accidental, nu am vrut. Puii ne întrerup mereu meciurile. Gazonul e plin de rahat și nu e igienic”.

Vezi și: 

Nicklas Bendtner, mărturisire cutremurătoare » Povestește că a fost victima unui abuz sexual la 16 ani: „M-am trezit exact atunci”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.