Noutati auto

VIDEO Pedeapsă după filmarea auto horror din Suceava: „Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 07 November 2019

Un șofer a fost filmat în urmă cu câteva zile pe un drum județean din Suceava când a încercat să depășească un campion pe linia continuă. Acesta a fost la un pas să provoace un accident cu o altă mașină care venea din sens opus. 

Șoferul în cauză a fost filmat de un alt participant la trafic și avertizat prin stație, moment în care acesta a reacționat într-un mod șocant: „Mi se fâlfâie de filmarea ta”. 

Discuția dintre cei doi șoferi a continuat prin stație într-un limbaj agresiv din partea celui care era să provoace accidentul: „Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină”.

În discuția prin stație intră un al treilea șofer: „Tu în curbă intri în depășire?! Cine ți-a dat permisul, animalule?!”, conform Digi24. 

Permis reținut pentru 60 de zile și amendă

Bărbatul în cauză are 33 de ani, e din Suceava și s-a prezentat de bunăvoie la poliție. Acesta le-a transmis polițiștilor că a fost plecat din țară și că a venit la poliție imediat ce a văzut imaginile cu mașina sa pe internet. 

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, proprietarul mașinii e un bărbat de 59 de ani, dar cel care a condus a fost un tânăr de 33 de ani, care s-a și prezentat la Poliție. Șoferul a fost amendat și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile. 

Totodată, șoferul le-a spus polițiștilor că se enervase în momentul în care i-a spus celuilalt participant la trafic: „Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină”.

Vezi și:

VIDEO ÎNSPĂIMÂNTĂTOR! Cursă șocantă făcută de șoferul unei autocisterne » Imaginile de pe DN Deva-Brad care au șocat internetul! 

Noi informații despre Dacia electrică: va fi cel mai scump model din gamă. Care este noul preț

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.