Europa League

CFR CLUJ - RENNES 1-0 // VIDEO Dan Petrescu, temperat după a doua victorie cu Rennes: „Să nu sărbătorim pentru că nu suntem calificați!” » Ce mesaj a avut pentru Arlauskis

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 07 November 2019

CFR Cluj a învins-o din nou pe Rennes, 1-0, în grupele Europa League, și mai are nevoie de un punct în următoarele două meciuri, cu Lazio și cu Celtic, pentru a se califica matematic în primăvara europeană.

  • Campioana României este pe locul 2 în grupa E, cu 9 puncte, cu unul sub Celtic. Următorul meci e pe 28 noiembrie, cu Lazio, la Roma
  • Vezi AICI clasamentul LIVE

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a vorbit despre victoria cu Rennes și l-a lăudat pe portarul lituanian Ggiedrius Arlauskis, care a avut mai multe intervenții salvatoare. 

„Asta e viața de antrenor. Fără sacrificiu, fără muncă, fără organizare, fără faze fixe și fără noroc nu ai cum să bați o echipă mai bună. Rennes a bătut PSG de două ori, e o echipă fantastică, cu mulți jucători în naționala de tineret a Franței. Am luat 6 puncte pentru că jucătorii s-au sacrificat. Când te sacrifici, Dumnezeu te ajută. 

Fără noroc și fără Arlauskis nu am fi câștigat. I-am spus lui Arlauskis că lucrez de trei ori cu el și nu țin minte când a mai făcut un meci așa bun. Poate doar Unirea Urziceni - Sevilla (n.r. 1-0 în 2009, în grupele Champions League). 

E o diferență mare de nivel, dar prin sacrificiu am anulat-o. Nu credeam dacă îmi zicea cineva înainte că luăm 6 puncte cu CFR Cluj, mai ales că Rennes a jucat bine cu PSG, echipă care-i are pe Neymar, Mbappe și Cavani, și a bătut-o de două ori.  Dar să nu sărbătorim prea mult, că încă nu suntem calificați”, a declarat Dan Petrescu la TV Digi Sport. 

Conferința lui Dan Petrescu după meciul cu Rennes

Citește și: 

CALCULE Finală de calificare pe Olimpico sau „omenie” cu Celtic în ultima etapă? 3 scenarii posibile pentru campioană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.