Europa League

CFR CLUJ - RENNES 1-0 // VIDEO Mario Camora și Damjan Djokovici: „Să fim un exemplu pentru echipele românești”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 noiembrie 2019

CFR Cluj a învins-o pe Rennes, scor 1-0, și mai are nevoie de un singur punct pentru a se califica în șaisprezecimile de finală ale Europa League. 

  • Campioana României este pe locul 2 în grupa E, cu 9 puncte, cu unul sub Celtic. Următorul meci e pe 28 noiembrie, cu Lazio, la Roma
  • Vezi AICI clasamentul LIVE

Căpitanul CFR-ului, Mario Camora, a vorbit despre victoria cu Rennes și a lăudat prestația portarului Arlauskis.

„Nu a fost un meci ușor! Am jucat cu o echipă cu multă calitate. Am simțit pe propria piele. Am câștigat și am făcut un pas important. Din nou a venit din fază fixă. Noi lucrăm mult la acest capitol. 

Arlauskis a apărat foarte bine și a demonstrat că e foarte bun. Îl felicităm pentru că a avut un merit foarte mare. I-aș da nota 10 lui Arlauskis. A fost extraordinar! El ne-a salvat de multe ori.

Am câștigat, dar cu siguranță vom fi criticați! Noi jucăm cu o echipă de valoare, care a bătut-o de două ori pe PSG. Nu putem compara nici bugetele. Nu va fi ușor nici cu Lazio, dar mergem cu gândul de a ne califica încă de acolo”, a declarat Mario Camora.

Damjan Djokovic: „Trebuie să fim un exemplu pentru echipele românești”

„Am luat 3 puncte importante. În meciul următor cu Lazio vom juca la victorie. Avem șanse mari la calificare. Mai avem nevoie de încă un punct. A fost un meci greu. Rennes ne-a presat mult. Trebuie să fim un exemplu pentru echipele românești”, a declarat și mijlocașul Damjan Djokovic.

VEZI ȘI:

Arlauskis rescrie istoria după 10 ani! Notă maximă din partea GSP pentru prestația care i-a amintit lui Dan Petrescu de un alt meci istoric: „Azi a fost și mai bun” 

CFR CLUJ - RENNES // CALCULE Finală de calificare pe Olimpico sau „omenie” cu Celtic în ultima etapă? 3 scenarii posibile pentru campioană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.