Europa League

CFR - Rennes 1-0 // Giedrius Arlauskis, vedetă în L'Equipe: „Necunoscutul de netrecut! Franța îl va reține după acest meci”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 noiembrie 2019

Giedrius Arlauskis (31 de ani), portarul lui CFR, a făcut un meci foarte bun cu Rennes, în victoria clujenilor, scor 1-0, din grupele Europa League. Lituanianul a fost remarcat în urma prestației sale și de celebra publicație franceză L'Equipe.

  • Campioana României este pe locul 2 în grupa E, cu 9 puncte, unul mai puțin decât Celtic. Următorul meci e pe 28 noiembrie împotriva lui Lazio, la Roma.

Necunoscutul de netrecut”, așa a început L'Equipe analiza goalkeeperului din Gruia, ulterior recunoscându-i meritele incontestabile pentru victoria celor de la CFR cu Rennes.

A fost puțin cunoscut în Franța înainte de acest meci, însă Giedrius Arlauskis va fi reținut de acum. Dacă Rennes nu a reușit să câștige împotriva Clujului, «vina» revine în mare parte lituanianului.

Cu mâna sau cu piciorul, salvatorul clubului românesc a înmulțit paradele, iritându-i pe cei de la Rennes”, au fost cuvintele folosite de jurnaliștii francezi pentru a descrie evoluția portarului cu 4 campionate câștigate în România.

10a fost nota primită de Arlauskis în Gazeta Sporturilor, după CFR - Rennes 1-0

CLASAMENT GRUPA E

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Celtic 47-310
2. CFR Cluj44-39
3. Lazio 45-73
4. Rennes42-51

PROGRAMUL ULTIMELOR DOUĂ ETAPE

28.11, ora 22:00

  • Lazio - CFR Cluj
  • Celtic - Rennes

12.12, ora 19:55

  • Rennes - Lazio
  • CFR Cluj - Celtic

VEZI ȘI:

Arlauskis rescrie istoria după 10 ani! Notă maximă din partea GSP pentru prestația care i-a amintit lui Dan Petrescu de un alt meci istoric: „Azi a fost și mai bun” 

CFR CLUJ - RENNES // CALCULE Finală de calificare pe Olimpico sau „omenie” cu Celtic în ultima etapă? 3 scenarii posibile pentru campioană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.