Liga 1

FCSB // Gigi Becali dă lovitura cu Florinel Coman: „Am primit un telefon și am cerut 25 de milioane! Negociem, nu s-au speriat de sumă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 noiembrie 2019

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a afirmat că poartă discuții în privința transferului lui Florinel Coman (21 de ani, extremă stânga).

Am primit un telefon și am cerut 25 de milioane pe Coman. Intermediarul a spus că banii nu sunt o problemă. Faptul că negociem înseamnă că nu s-au speriat de sumă.

Florinel acum face atât, dar valoarea lui e de 100, 150 de milioane de euro, asta va fi cota lui peste un an sau doi”, a afirmat Becali, conform Pro X.

PRESA DIN ANGLIA A ANUNȚAT INTERESUL LUI MANCHESTER CITY

Coman are cifre excelente în actuala stagiune pentru vicecampioana României, și-a câștigat statutul de titular incontestabil, iar ofertele pentru jucătorul recent intrat și în atenția selecționerului Cosmin Contra nu întârzie să apară.

Dailymail a scris săptămâna trecută că au existat mai multe runde de discuții între reprezentanții lui City și cei de la FCSB și că acestea s-au intensificat în ultima vreme.  

Jurnaliștii britanici i-au conturat portretul în jurul comparației cu Kylian Mbappe. În articol este amintit și „excentricul Gigi Becali, patronul care dorește să obțină o mică avere pe jucătorul său ofensiv”. 

3.500.000 €este cota lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt

24 de goluriși 22 de pase decisive a reușit Coman la FCSB, în 89 de meciuri oficiale

MATCH PREVIEW BOTOȘANI - FCSB

VEZI ȘI:

FCSB // Gigi Becali a anunțat că îl vinde pe Harlem Gnohere: „Am o ofertă mică, dar e bună. Îi dau drumul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.