Campionate

Cine câștigă cel mai așteptat meci din Premier League? Livepool - Manchester City, miză uriașă în lupta pentru titlu + două cote mărite pentru pariori

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 noiembrie 2019

Liverpool și Manchester City, principalele favorite la titlu în Premier League, se vor întâlni duminică, de la ora 18:30, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din prima ligă engleză. 

„Cormoranii” sunt neînvinși în acest sezon în campionat, unde au 10 victorii și o remiză după primele 11 runde. Vin după 11 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile și au un parcurs remarcabil pe Anfield Road. N-au mai pierdut pe teren propriu din septembrie 2018, 1-2 cu Chelsea, în Cupa Ligii Angliei. 

De partea cealaltă, City a suferit numai două eșecuri în acest sezon, 2-3 cu Norwich și 0-2 cu Wolves. Șase puncte pierdute, adică exact diferența din campionat față de Liverpool. „Cetățenii” s-au impus deja în acest sezon în fața principalei rivale la titlu, în Supercupa Angliei, 1-1 în timpul regulamentar și 5-4 la penalty-uri. 

Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale de pe urma derby-ului, un bookmaker important oferind cota 80 pentru victoria lui Liverpool, dar și pentru cea a lui Manchester City.  (detalii AICI!)

  • Liverpool vine după o meciuri consecutive în care a marcat, dar a și primit gol;
  • City a marcat 14 goluri în ultimele cinci meciuri oficiale;
  • „Cetățenii” n-au mai câștigat pe Anfield Road din 2003, 2-1, când Anelka marca golul decisiv în ultimul minut;
  • Liverpool a câștigat patru dintre ultimele cinci meciuri directe pe teren propriu cu City;
  • Manchester City are șase victorii în cele opt deplasări din acest sezon;
  • Liverpool nu poate conta pe Matip, Shaqiri și Clyne;
  • De la City vor lipsi Ederson, David Silva, Sane, Rodri, Laporte și Zhinchenko.

La o casă de pariuri, cotele la victorie ale ambelor formații au fost mărite. Liverpool are cotă 80, în loc de 2.55, iar cota lui Manchester City a crescut de la 2.70 la 80. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria lui Liverpool poate aduce un câștig de 400 de lei. La fel se întâmplă și în cazul unui pariu pe succesul lui City! VERIFICĂ AICI condițiile oferte!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.