FIFA 20

Bucharest Gaming Week // VIDEO + FOTO / Dinamo, umilită de Craiova și la FIFA 20! Meciul a fost transmis și comentat în direct la GSP Live

Articol de Raed Krishan (foto)  —  sâmbătă, 09 noiembrie 2019

Bucharest Gaming Week, supervenimentul dedicat pasionaților de jocuri video, a atins apogeul în acest weekend la Palatul Parlamentului! În direct la GSP Live, Dinamo și Craiova s-au înfruntat în FIFA20. Duelul a fost comentat de la fața locului de Costin Ștucan, Victor Vrînceanu și Ovvy Pătrașcu, campionul mondial și european de FIFA 2008 și 2012. 

Andi Stoica (Dinamo) a pierdut clar cele două partide, scor 0-3 și 0-5 în fața Craiovei virtuală conduse de Dan Buzărnescu, campion național la FIFA19. 

Înfruntarea de E-sports dintre Dinamo și Craiova a fost comentată și analizată de jurnaliștii GSP Costin Ștucan și Victor Vrînceanu, o premieră pentru presa sportivă din România. Cei doi l-au avut alături pe Ovvy Pătrașcu, care are în palmares un titlu de Campion Mondial, obținut în 2008, și unul de Campion European, câștigat în 2012.

Vezi mai jos primul meci Dinamo - Craiova, 0-3, și analiza făcută de cei jucători

Vezi mai jos al doilea meci Dinamo - Craiova, 0-5

Citește mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro - AICI (link https://www.gsp.ro/esports.html)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.