Liga 1

HERMANNSTADT - VIITORUL 1-1 // Iuliu Mureșan îl acuză pe Gică Hagi: „Scandalagiii influențează arbitrii! Știți ce a făcut la pauză în hol aici?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 09 November 2019

FC Hermannstadt și Viitorul au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 16 din Liga 1. Iuliu Mureșan, directorul sportiv al gazdelor, acuză modul în care Gică Hagi se comportă în timpul partidelor.

„Se observă că arbitrii români, din cauză că nu au personalitate, sunt influenţaţi foarte tare de cei care sunt scandalagii, îi înjură, de cei care fac o presiune foarte mare.

La pauză meciului, Gică Hagi a venit în hol aici şi a strigat şi a zis nişte cuvinte la adresa arbitrului. Dacă eram arbitru, îi dădeam roşu, dar s-a întâmplat invers. A fost antrenorul nostru eliminat, care e liniştit”, a declarat Iuliu Mureșan conform TV Telekom Sport. 

Hermannstadt, dezavantajată

Gică Hagi a protestat la adresa arbitrilor, deși Viitorul a primit două lovituri de la 11 metri în meciul de vineri seară. Al doilea, acordat după un duel între Petrișor Petrescu și Gabriel Iancu, a fost acordat greșit, crede Ion Crăciunescu.  

5e nota primită de „centralul” Adrian Cojocaru în GSP pentru prestația de aseară

„Arată că sunt niște repetenți care îi învață pe alți repetenți. Eu nu am văzut așa ceva. Trebuie să fii ferm când arăți punctul cu var. Dacă acesta este un limbaj al corpului, eu mă duc să mă fac preot, că mai am timp. E tipic pentru simulare. O mână pusă din lateral nu mă face să cad în față” 
- Ion Crăciunescu

Vezi și:

Verdictul lui Ion Crăciunescu după Hermannstadt - Viitorul » Arbitrii au făcut praf meciul: „Niște repetenți îi învață pe alți repetenți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.