Liga 1

CHINDIA - CRAIOVA 1-1 // Victor Pițurcă: „Este inadmisibil! Erau în «10» și au jucat mai bine decât noi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 noiembrie 2019

Victor Pițurcă (63 de ani), antrenorul Universității Craiova, a oferit declarații după remiza echipei sale împotriva Chindiei Târgoviște, scor 1-1.

„Dacă nu reușești să marchezi la începutul jocului și când ei sunt în «10», asta se întâmplă. Au jucat mai bine, pe alocuri, în inferioritate decât noi, trebuie să fim mulțumiți cu acest egal. Probabil dacă nu egalam rapid, pierdeam meciul. 

Sunt supărat pentru tot ce s-a întâmplat în teren. Este inadmisibil! Am jucat cu un om în plus și n-am câștigat. 

Nu este nicio presiune! Era un joc de fotbal după un meci foarte bun (victoria cu Dinamo, scor 4-1), dar nu am reușit să ne concentrăm. Aveam așteptări mai mari de la fotbaliștii mei. Psihic nu stăm bine. Dacă nu ești concentrat, poți să ratezi, cum au ratat Mihăilă, Cosic și alți jucători”, a declarat Pițurcă la TV Telekom Sport.

„Ne așteptam la un meci greu, știam că va fi o echipă care se va apăra foarte bine. Am încercat să-i desfacem, dar n-am reușit. Ne-am relaxat puțin, am crezut că ne va fi mai ușor după ce au rămas în «10», însă, deși am egalat rapid, nu am câștigat. Sunt dezamăgit, dar trebuie să mergem înainte, la fotbal se poate întâmpla și așa ceva”
Nicușor Bancu, fotbalist Craiova

VEZI ȘI:

SEPSI SF. GHEORGHE // S.O.S. Florin Ștefan » Mirel Rădoi: „A avut ofertă de 2 milioane de euro din Rusia” + Răspunsul patronului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.