Liga 1

FC BOTOȘANI - FCSB 0-2 // Florin Tănase a dezvăluit adevăratul motiv al plecării lui Mihai Stoica: „Dedicăm victoria fiicei lui, care are o problemă gravă de sănătate”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 noiembrie 2019

Florin Tănase (24 de ani), căpitanul FCSB-ului, a vorbit la finalul partidei cu FC Botoșani, scor 2-0, și a atins o latură sensibilă vizavi de plecarea lui Mihai Stoica din funcția de director sportiv.  

„Am luat trei puncte foarte importante, dar am avut un meci dificil, după acea eliminare. Ca o echipă mare, am marcat și golul 2 în inferioritate numerică. Mă așteptam să îi prindem desfăcuți.  

Îi dedicăm victoria Teodorei, fiica lui MM. Are o problemă gravă de sănătate și suntem alături de ea. Îl așteptăm și pe el să se întoarcă alături de noi. Mulți au crezut că a lăsat echipa pentru că mergea prost, dar dânsul este mai discret și nu a vrut să vă spună ce problemă are”, a spus Florin Tănase, la Look Sport.  

Mihai Stoica și-a dat demisia la începutul lunii august de la FCSB, echipă alături de care a câștigat patru titluri în 12 ani.  Motivul invocat de către acesta atunci a fost decesul soacrei lui, potrivit spuselor lui Gigi Becali. 

„MM a plecat! E prietenul meu, dar a plecat! Nu o putem numi demisie, dar mi-a zis că el vrea să se retragă o perioadă. A zis că vrea o perioadă de liniște. Că are nu știu ce probleme cu soacra. Nu mai stă pe bancă. La echipă, ca prieten, poate să vină, poate să facă ce vrea. Eu i-am zis că o să-l sun peste o lună să-i dau primă de calificare în grupe și a început să râdă. De mâine intră în retragere MM Stoica. Nu se schimbă prietenia noastră. E un moment greu acum. Nu o să vină nimeni pe poziția lui. Am să-i demonstrez că sunt prietenul lui. A mai vrut să plece o dată, dar i-am spus că prietenii nu-și dau demisia, ei se apără. Acum mi-a zis că vrea să plece”, declara atunci Gigi Becali.

La scurt timp după plecarea lui Mihai Stoica, Narcis Răducan a fost numit în funcția de manager sportiv al clubului, dar nu a rezistat mai mult de două luni și jumătate. Acesta a plecat din cauza unor neînțelegeri cu patronul Gigi Becali. 

VEZI ȘI: 

FC BOTOȘANI - FCSB 0-2 // Florinel Coman, secretul golului marcat: „Hora mi-a spus să bat așa” » Ce i-a răspuns

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.