Stranieri

NAPOLI - GENOA 0-0 // VIDEO Ionuț Radu a făcut meciul sezonului în fața vicecampioanei Italiei: „A făcut un adevărat miracol”

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 10 noiembrie 2019

Ionuț Radu (22 de ani) a fost cel mai bun de pe teren în egalul obținut de Genoa pe terenul lui Napoli, scor 0-0.

Ocolit surprinzător de selecţionerul Contra pentru „dubla” capitală cu Suedia şi Spania din preliminariile Euro 2020, Ionuţ Radu s-a ambiţionat să arate că merita să fie pe listă înaintea lui Niţă şi Silviu Lung jr, reuşind pe San Paolo o prestaţie foarte bună. Portarul lui Genoa a ferecat poarta în faţa asalturilor napoletanilor (0-0) şi a primit în Gazzetta şi Corriere dello Sport cea mai mare notă a meciului (7), la egalitate cu colegul Agudelo. 

„Intervenţii importante, însă nu imposibile" 

„A fost atent la şuturile, deloc irezistibile, ale lui Zielinski, Fabian Ruiz şi Mertens, apoi decisiv la ocazia bis a spaniolului, cu mingea uşor deviată. Dar mai ales la lovitura de cap a lui Elmas, cu o paradă miraculoasă”, l-a lăudat Corriere. „Intervenţii importante, însă nu imposibile, până la reflexul excelent din final, la mingea de gol trimisă cu capul de Elmas”, a completat şi Gazzetta. Radu a plonjat inspirat, a respins eficient, a blocat toate încercările echipei lui Ancelotti şi a scos absolut tot, singurele erori venind la unele degajări cu piciorul.  

Rezumatul meciului dintre Napoli și Genoa

Huiduiţi de fani: "Ruşine!" 

A patra etapă fără victorie i-a înfuriat mai tare pe suporterii azzurri, care i-au fluierat copios pe jucători, ţinta preferată fiind căpitanul Lorenzo Insigne, înlocuit pe final de Ancelotti. "Ruşine! La muncă", au strigat fanii. 

7 paradea reuşit Ionuţ Radu în meciul cu Napoli, una în prima repriză şi celelalte după pauză. A jucat 59 de mingi şi a avut 82,5% pase precise

2 meciuri cu poarta închisăare Radu în acest campionat, ambele după 0-0. În total la Genoa, nu a primit gol în 8 meciuri din cele 45 în Serie A

VEZI ȘI:

ROMÂNIA -SUEDIA // Dan Petrescu propune: „Să-i dăm cetățenie lui Omrani. Habar n-are din ce țară e”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.