Liga 1

FC BOTOȘANI - FCSB 0-2 // VIDEO Moment incredibil » Ce s-a auzit la stația de amplificare: „Să îți fie rușine, Bogdan Argeș Vintilă!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 noiembrie 2019

FCSB s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-0. Crainicul stadionului l-a apostrofat pe Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani) după meci.

Scăpat de tensiunea meciului, antrenorul de la FCSB s-a descătușat. A sărbătorit cu gesturi largi, considerate provocatoare de crainicul arenei din Botoșani. În timp ce Vintilă își felicita elevii, de la stația de amplificare s-au auzit următoarele cuvinte: „Un gest incalificabil la adresa tribunei făcut de Bogdan Vintilă, antrenor FCSB! Să-ţi fie ruşine!”.

Explicația lui Bogdan Vintilă

„Nu către tribună, Doamne fereşte! Eu în niciun moment nu am făcut vreun gest publicului. Eu vreau să felicit publicul şi chiar i-am salutat înainte să plec. Îmi zicea lumea să nu îi provoc, dar eu nu i-am provocat, i-am salutat.

Crainicul a fost cel care a întrecut măsura, ţinând cont că spiritele erau încinse pe teren, era o stare de nervozitate crescută. De la o stare de nervozitate crescută, ne bucuram în zona celor de la Botoşani, şi atunci am preferat să ne mutăm în partea suporterilor noştri”, a explicat Vintilă.

Vezi și:

FC BOTOȘANI - FCSB 0-2 // Valeriu Iftime îl atacă pe Bogdan Vintilă: „Nu e antrenor mare! Dacă vorbea Boloni, Petrescu sau Hagi era altceva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.