Liga 2

RAPID - U CLUJ 1-1 // VIDEO George Florescu a oprit autocarul echipei și a coborât la marginea orașului după un conflict cu antrenorul » Falub confirmă: „El a ales asta”

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday, 11 November 2019

George Florescu (35 de ani), „decarul” ardelenilor, nu a fost în lot pentru meciul lui U Cluj cu Rapid, încheiat 1-1, din cauza unui conflict cu antrenorul Adrian Falub. 

Florescu ar fi întârziat câteva minute la plecarea echipei din Cluj, iar antrenorul s-ar fi arătat deranjat și l-ar fi acuzat că nu este sută la sută implicat în proiect. Mijlocașul ar fi reacționat: „Dacă nici eu nu sunt, atunci ne mințim singuri”. A urmat un schimb mai lung de replici între cei doi, soldat cu debarcarea fotbalistului. 

La ieșirea din municipiul Cluj, Florescu i-a cerut șoferului să oprească autocarul pentru a coborî.

„Nu a fost nicio problemă. El a ales să nu facă deplasarea. S-a dat jos din autocar. Nu s-a întâmplat nimic. Mergem la Cluj și analizăm situația. A fost hotărârea lui și i-o respect”, a confirmat  Falub.

U Cluj ocupă locul 14 în Liga 2, cu doar 18 puncte strânse în 15 etape. „Studenții” sunt la 7 puncte în spatele locului de baraj, ocupat în acest moment de Farul Constanța. 

Vezi și:

RAPID - U CLUJ 1-1 // VIDEO Adrian Falub, exasperat de situația echipei sale: „Am pierdut doar un meci din 11 și tot la retrogradare suntem!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.