Liga 1

Fane Stoica: "Claudiu Ionescu şi Ioviţă au minţile rătăcite!"

Articol de Mihai Baltag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul principal al Gloriei Buzău, Ştefan Stoica, a organizat joi la prînz o conferinţă de presă în care a vorbit despre motivele care au stat la baza excluderilor temporare din lot ale mijlocaşilor Claudiu Ionescu şi Valentin Ioviţă.

"Nu a fost ceva pripit. Le-am tras celor doi câteva semnale de alarmă pe care nu le-au luat în seamă. Le-am spus să facă doar ce vreau eu şi cînd vreau eu. Ştiau foarte bine filosofia mea: într-o echipă sînt 20 şi ceva de soldaţi şi un singur sergent, de care trebuie să asculte orbeşte şi acela e antenorul. De exemplu, de câteva ori Claudiu Ionescu a venit doar cu câteva minute înainte de antrenament ?şi ştia foarte bine că ar fi trebuit să fie în vestiar cu 30 sau 40 de minute înainte.

Plus că am observat la el o nervozitate pe care nu am înţeles-o. Să se liniştească, să-şi facă ordine în gânduri şi vom mai vedea. Iar Ioviţă tot timpul bombănea, trebuia să fie mereu ceva care să nu-i convină. Aveau mintea rătăcită, în această perioadă nu le stătea gîndul numai la fotbal. Amândoi sunt excluşi temporar din lot", a declarat Ştefan Stoica.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.