Stranieri

VIDEO Ianis Hagi nu înțelege ce i se întâmplă la Genk: „Jucam bine, eram titular și dintr-o dată n-am mai jucat deloc. Nu știu de ce”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 noiembrie 2019

Ianis Hagi (21 de ani) nu mai prinde echipa la Genk, însă totul se poate schimba pentru că antrenorul Felice Mazzu ar putea fi dat afară miercuri, conform presei din Belgia. 

Mijlocașul român a fost convocat la naționala României și a vorbit despre situația sa la revenirea în țară. 

„Nu știu despre schimbarea antrenorului, ce am văzut și eu tot așa în presă. Vom vedea în următoarele zile. Normal că sunt puțin dezamăgit de situația în care am fost în ultima perioadă. Înainte de perioada asta am avut meciuri consecutive în care am fost titular, jucam bine, mă simțeam bine. Dintr-odată nu am mai jucat, nu știu de ce.

Asta e situația, astea sunt deciziile antrenorului. Sper ca după națională, când mă voi întoarce, situația să se schimbe, mă refer la situația mea”, a spus Hagi, la revenirea în România. 

Locul 9 în Jupiler League, cu doar 20 de puncte în 14 etape (6 victorii, 6 înfrângeri). Eșecul cu Gent (0-2, Ianis a fost lăsat iar pe bancă) nu i-a mai lăsat nicio șansă lui Felice Mazzu. Conducerea lui Genk l-ar vrea pe Wouter Vrancken, antrenorul lui Mechelen. (Detalii AICI)

Genk l-a transferat pe Ianis Hagi de la Viitorul în luna iulie a acestui an în schimbul a 4 milioane de euro.

28 de minutea jucat Ianis Hagi în ultimele șase meciuri la Genk

Vezi și:

Un nou început pentru Ianis Hagi? Decizia radicală luată de conducerea lui Genk!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.