Campionate

Variantă surpriză la Bayern » Şansă pentru Xabi Alonso?!

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 12 noiembrie 2019

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, ia în calcul să-l oferteze pe fostul său mijlocaş spaniol şi acum antrenor la Sociedad B, Xabi Alonso (37 de ani), potrivit France Football. 

După Mourinho, Allegri şi Wenger, Bayern a venit cu un nume neaşteptat pentru a-l înlocui de demisul Niko Kovaci. Revista France Football a aflat că bavarezii se interesează de Xabi Alonso, care a jucat, în ultimele trei sezoane înaintea retragerii, chiar la campioana Germaniei.  

Fostul mijlocaş spaniol cunoaşte foarte bine echipa şi nu ar putea refuza eventuala ofertă, în condiţiile în care de la 1 iunie antrenează echipa a doua a lui Real Sociedad, a doua experienţă din noua sa carieră, după sezonul trecut la Real Madrid U14. Xabi Alonso, cu 114 selecţii şi 16 goluri în reprezentativa Spaniei, a cucerit în perioada 2014-2017 trei titluri, Cupa şi Supercupa Germaniei.  

12 meciurica antrenor principal la seniori are Xabi Alonso, 7 victorii, două remize şi trei eşecuri. Locul 4 cu Sociedad B în Segunda B (liga a treia), grupa 2

FOTO: GettyImages // Xabi Alonso a jucat la Bayern Munchen în perioada 2014-2017

VEZI ȘI: 

Pep Guardiola, cel mai slab sezon din carieră » Locul 4, la nouă puncte de lider

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.