Nationala

Gigi Becali și Răzvan Burleanu, împăcare istorică, la sediul FRF: „Dacă nu era asta, eram praf cu fotbalul!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 noiembrie 2019

Gigi Becali și Răzvan Burleanu s-au contrat în dese rânduri, mai ales după ce FRF a obligat cluburile din Liga 1 să aibă și echipă de fotbal feminin pentru a putea obține licența pentru prima divizie.

Cei doi s-au împăcat însă de curând, chiar Gigi Becali fiind cel care a făcut primul pas. Omul de afaceri a mers la sediul FRF, unde s-a întâlnit și cu Mirel Rădoi.

„Am fost în vizită la FRF la Răzvan Burleanu. I-am zis lui Vali Argăseală că vreau să mă împac cu Burleanu și m-am dus eu la el la FRF. Mi-a explicat despre ce e vorba și cu fotbalul feminin, mi-a spus ce strategie are. Mi-a spus că ei fac totul profesionist. Cel mai mare merit al lui Burleanu e cel cu 12% impozite la salarii, dacă nu era asta, eram praf cu fotbalul. Era 75% impozitul înainte”, a spus Becali la Pro X.

Gigi Becali se referă la un episod petrecut în urmă cu aproape o lună. Gazeta Sporturilor a scris la momentul respectiv despre reconcilierea dintre Burleanu și Becali. (Detalii AICI)

Becali a vorbit și despre relația cu Mirel Rădoi: „Pe mine mă bucură cel mai mult că a spus în emisiuni «nașu». M-am întâlnit cu Mirel la Federație și ne-am luat în brațe. I-am spus că eu nu mă supăr pe el orice mi-ar spune. Eu credeam mult în el. Am plătit și 50.000 de euro amendă că nu avea licență și nu avea voie să stea pe bancă”.

Vezi și:

Gigi Becali anunță transferul lui Budescu: „Ar arăta bine la noi, dar ca vârf. Nu aleargă și mă enervează”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.