Tenis

WTA a uitat de Daniel Dobre! Cine sunt nominalizați la trofeul de antrenorul anului în tenisul feminin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 noiembrie 2019

WTA a anunțat azi nominalizările pentru antrenorul anului. Pe listă nu se regăsește Daniel Dobre, cel alături de care Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon. 

WTA a decis să nominalizeze 3 antrenori: Craig Tyzzer, antrenorul lui Ashleigh Barty, Torben Beltz, antrenorul lui Donna Vekic, și Sylvain Bruneau, antrenorul Biancăi Andreescu. 

WTA l-a omis pe Daniel Dobre, cel care s-a ocupat de Simona Halep (4 WTA) în acest sezon, până la Turneul Campioanelor, când a revenit Darren Cahill. Cu Dobre lângă ea, Halep a câștigat Wimbledon, al doilea turneu de Grand Slam din carieră. 

Ce au realizat cei 3 nominalizați: 

Craig Tyzzer 

A ajutat-o pe Barty să termine anul 2019 pe locul 1. Au câștigat împreună Turneul Campioanelor, Roland Garros, WTA Miami și WTA Birmingham. 
 

Torben Beltz 

Alături de el, Donna Vekic a ajuns pe cel mai bun loc din carieră, 19 WTA. A jucat două finale, la St. Petersburg și Nottingham, și a ajuns în sferturi la US Open. 

Sylvain Bruneau  

Este antrenorul Biancăi Andreescu începând cu 2018. În acest an, a ajutat-o pe Andreescu să aibă cel mai bun sezon din carieră, câștigând Indian Wells, Toronto și US Open.  Andreescu, care a debutat anul acesta la Turneul Campioanelor, a terminat sezonul pe locul 5, după ce la finalul anului 2018 era pe 152 

Simona Halep la Wimbledon:

Vezi și:

VIDEO Roger Federer îl învinge pe Mattia Berrettini! Urmează duel-șoc cu Novak Djokovic pentru calificare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.