Liga 2

EXCLUSIV Ovidiu Onosă, patronul Snagovului, după ce Marius Baciu a fost RIDICAT de DIAS: „Suntem extrem de supărați!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 noiembrie 2019

Ovidiu Onosă, patronul clubului Sportul Snagov, a comentat incidentul petrecut astăzi după meciul în care echipa sa a pierdut cu Turris Turnu Măgurele, scor 2-3.

  • Marius Baciu (44 de ani), antrenorul celor de la Turris, a fost săltat de la stadion de trupele speciale;

Evenimentele de la final sunt independente de clubul Snagov! Noi am pierdut partida pe teren. Nu avem nicio legătură cu evenimentele petrecute la final. Nu cunoaștem niciun detaliu referitor la vizita mascaților.

Nici Petrolul, nici o altă echipă nu a contactat clubul Snagov. Suntem extrem de supărați că am pierdut acest meci”, a declarat Ovidiu Onosă, patronul clubului Sportul Snagov.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

Imediat după finalul partidei disputate în Colentina, pe stadionul fostei sale echipe, Marius Baciu a fost abordat de către mascații de la DIAS. Aceștia au petrecut minute bune într-o încăpere a stadionului, iar ulterior l-au escortat pe antrenor la mașină, pentru a-l transporta la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, unde a fost audiat.  

TOATE DETALIILE AICI!

Video cu momentul în care Marius Baciu este eliberat + primele declarații

VEZI ȘI:

SNAGOV - TURRIS 2-3 // VIDEO EXCLUSIV Marius Baciu, fostul căpitan al Stelei, ridicat de trupele speciale direct de la meci! + FRF știa că face parte din mafia pariurilor! 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.