Liga 1

FCSB // VIDEO EXCLUSIV Ilie Dumitrescu dezvăluie de ce se bucură Gigi Becali că a pierdut marca Steaua: „A scăpat de asta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 noiembrie 2019

Ilie Dumitrescu a fost prezent miercuri la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia și a explicat de ce războiul dintre FCSB și CSA pentru marca, numele și palmaresul Stelei l-a ajutat pe Gigi Becali. 
 

Gigi a scăpat de presiunea fanilor! Scindarea fanilor cu Steaua din Liga 4 și tot ce înseamna FCSB l-au scăpat pe Gigi de presiune. Pentru că era presiune! În oglindă, ar fi cam ceea ce se întâmplă la Dinamo când nu sunt rezultate. El a scăpat singur de chestia asta. Este echipa lui și a investit într-un moment în care nimeni n-o făcea. Și-acum e cam singurul care e pe plus și care investește.

Eu mi-am spus poziția foarte clară. În momentul de față Clubul Sportiv al Armatei Steaua e obligat să faci performanță. E o presiune fantastică. Steaua ar trebui să ajungă în Liga 1, să ajungă în cupele europene. La un moment dat, trebuie să facă pasul către un privat. Și d-asta spun că e o presiune fantastic”, a declarat Ilie Dumitrescu la „Prietenii lui Ovidiu”. 

Vezi și: 

Gigi Becali a dezvăluit pe ce sumă îl vinde pe Harlem Gnohere: „E mică, dar îl dau”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.