Campionate

Mai rău decât Becali » Un controversat milionar a cumpărat o echipă din Anglia, a adus 15 jucători, a dat afară antrenorul și s-a numit pe el principal. Totul într-o singură zi!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 noiembrie 2019

Milionarul Glenn Tamplin, 47 de ani, cunoscut pentru stilul controversat, a făcut o adevărată revoluție la clubul Romford, din Isthmian League North Division, a 8-a ligă din Anglia. 

În doar 24 de ore, Tamplin a reușit performanța de a-l depăși pe Gigi Becali! A investit 3,5 milioane de euro în 15 transferuri, a dat afară antrenorul și s-a numit pe el principal. Totul într-o zi! Iar milionarul anunță că la finalul sezonului vrea să promoveze cu noua sa formație. 

„Vreau să construiesc un stadion și să ajungem în fotbalul profesionist”, a fost mesajul lui Tamplin. Nici majoretele nu au scăpat de milionar. Acesta a decis să scape de fetele de la „The Ricays”, angajate recent, spunând că îi distrag pe jucători. 

În acest moment, echipa e pe ultimul loc, 20, cu 5 puncte în 11 meciuri. 

Citește și:

Zlatan Ibrahimovic, mesaj arogant la despărțirea de LA Galaxy: „L-ați vrut pe Zlatan, vi l-am dat pe Zlatan! Acum, înapoi la meciurile de baseball”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.