Liga 1

FCSB // Nicolae Stanciu, afirmații INCENDIARE: „Nu mai țin cu FCSB, e mult circ acolo!” + declarații TARI despre Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 noiembrie 2019

Nicolae Stanciu (26 de ani, mijlocaș ofensiv), în prezent fotbalistul Slaviei Praga, a vorbit despre FCSB, echipa la care a evoluat în perioada 2013 - 2016.

„Mă mai uit la meciurile celor de la FCSB, pentru că mai sunt oameni pe care-i cunosc acolo. Dar mă uit la orice meci din Liga 1, atunci când am timp. Și când joacă CFR-ul, de exemplu. Nu pot să zic că țin cu ei (n.r. cu FCSB), pentru că nu mai e ce-a fost. E mult circ câteodată”, a declarat Stanciu, conform Prosport.

De asemenea, Stanciu a vorbit despre Bogdan Vintilă și despre rezultatele favorabile ale antrenorului din ultima perioadă. Fostul decar al „roș-albaștrilor” l-a contrat pe Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, cu privire la intervențiile sale care ar putea afecta performanța clubului: „Acum merge bine echipa. Ar trebui ca Becali să lucreze împotriva lui. Dacă nici acum nu-i convine, când are rezultate...”.

33 de goluriși 24 de pase decisive a reușit Stanciu pentru FCSB, în 136 de meciuri oficiale

2 titluriare Nicolae Stanciu în palmares alături de FCSB, cucerite în sezoanele 2013-2014 și 2014-2015

VEZI ȘI:

FCSB City » Lovitura inexplicabilă dată de Becali: suma URIAȘĂ pe care o primește clubul, în ciuda performanțelor!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.