Liga 1

GSP Live // VIDEO Adrian Marțian nu l-a uitat pe Adrian Mutu: „Este un dezastru, nu știe nimic” + „Briliantul” ripostează și el

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 noiembrie 2019

Adrian Marțian (48 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a vorbit despre posibilitatea de a prelua clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță, dar și despre Adrian Mutu (40 de ani), fost atacant al „câinilor”.

Cei doi au colaborat în trecut la UTA Arad și au avut și afaceri împreună. Acest parteneriat l-a lăsat cu un gust amar pe Marțian, care și-a spus direct părerea despre fostul fotbalist. 

„Mutu este o legendă, a fost un jucător foarte mare de fotbal, eu recunosc, dar vorbind despre comportament, Mutu este un dezastru. Mutu nu știe ce înseamnă prietenie, frăție, nu știe ce înseamnă să aibă nași, Mutu nu știe nimic. El este un copil care habar nu are pe ce lume trăiește. Nu știe ce înseamnă business. A avut un business cu mine și și-a bătut joc de el, s-a ales praful, fiindcă așa a vrut el și cu mama lui, mama lui mai mult, pentru că el nu știe pe ce lume trăiește. Eu îl cunosc ca pe palma mea, știu ce poate, ce valoare are și nu are rost să vorbim mai multe.

Dom'ne, cum să fie ambasador Mutu pentru Dinamo? Ce exemplu ar fi Mutu pentru tineri, un om care se droga, care consuma alcool, fuma? Ce exemplu să fie el pentru copii? Ca sportiv, a fost un fotbalist bun. Poate fi un exemplu ca sportiv, dar când faci lucrurile astea, deja lucrurile nu mai funcționează într-o direcție bună”, a spus Adrian Marțian la GSP Live.  

Contactat de către reporterii GSP pentru a comenta afirmațiile lui Marțian, Adrian Mutu a pufnit în râs la telefon și a spus: „Vă rog eu frumos, băgați-l la ospiciu!”. 

VEZI ȘI:

GSP Live // VIDEO Adrian Marțian, despre negocierile cu Dinamo: „N-am limită. Dacă vreau să cumpăr ceva, înseamnă că am bani și pot să cumpăr”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.