Nationala

ROMÂNIA - SUEDIA // Cosmine, ai uitat titularii pe bancă? Cum arată echipa de top pe care Contra a ignorat-o! Puteau rezervele României să bată Suedia?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 noiembrie 2019

Selecționerul Cosmin Contra a surprins pe toată lumea cu primul „11” trimis în meciul decisiv contra Suediei, în care a folosit un sistem 4-4-2, față de 4-2-3-1 pe care l-a utilizat până acum. 

Echipa de start a României: Tătărușanu - Mogoș, Rus, Nedelcearu, Bancu - Deac, Stanciu, Băluță, Mitriță - Pușcaș, Keșeru 

„Tricolorii” au intrat la pauză cu un handicap de două goluri, necontând prea mult în ofensivă. Mai mult, apărarea noastră a avut serios de suferit, ținând cont că am avut în teren doar 3 jucători cu abilități defensive: Rus, Nedelcearu și Băluță. 

Pe faza ofensivă, Contra a ales să nu-l folosească pe Florinel Coman, unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1. Pe postul său a jucat Alexandru Mitriță. Nici Constantin Budescu, un alt fotbalist cerut de mulți în echipă, n-a fost folosit.

Naționala a avut pe bancă jucători buni, care ar fi putut oricând să atace decisiv într-un asemenea meci. 

GSP vă prezintă cum ar fi putut juca „tricolorii” dacă foloseau rezervele. 

Echipa rezervelor: Niță - Benzar, Burcă, Cristea, Toșca - R. Marin, Nistor - I. Hagi, Budescu, Fl. Coman - Alibec 

Scrie părerea ta la comentarii! Cu ce „11” ai fi început partida cu suedezii? Ar fi putut aduce rezervele de azi un plus față de titularii trimiși pe teren de Contra.

Vezi și:

ROMÂNIA - SUEDIA // FOTO Vasile Mogoș, eroare decisivă la debutul în națională + Cum am luat golurile fază cu fază

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.