Nationala

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Ianis Hagi, interviu cu lacrimi în ochi: „Este enervant să îi vezi pe suedezi bucurându-se la tine acasă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 noiembrie 2019

România a pierdut cu Suedia, scor 0-2, și a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor, acolo unde vor întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Meciul va fi în deplasare. 

Ianis Hagi (21 de ani) a apărut cu lacrimi în ochi la interviurile de după meci. Mijlocașul lui Genk a fost introdus la pauză în locul lui Ciprian Deac. 

„Nu am reușit să obținem rezultatul dorit. Așa a fost scrisă istoria. Este enervant să îi vezi pe suedezi bucurându-se acasă la tine, dar nu avem ce face. Sperăm să terminăm calificările cum trebuie, să scoatem un rezultat bun în Spania. Am avut noroc că rezultatele au fost de partea noastră și mai avem o șansă. 

Eu sunt jucător, trebuie să fiu pe teren și să joc fotbal. Nu pot vorbi despre alte lucruri, despre antrenor. Am simțit că putem mai mult și știu că putem mai mult. Simt că ne-a lipsit ceva. Avem calitatea de a face diferența, dar nu am putut. Cu Norvegia am arătat-o, am demonstrat că putem bate echipele de acest gen. Sunt supărat. Îmi găsesc cu greu cuvintele. Nu e deloc plăcut”, a declarat Ianis Hagi la Pro TV.

VEZI ȘI: 

„Tricolorii” merg la barajul din Liga Națiunilor! Cine sunt cele două adversare pe care le pot întâlni în drumul spre EURO 2020

ROMÂNIA - SUEDIA // FOTO Vasile Mogoș, eroare decisivă la debutul în națională

,AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.