Nationala

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Cornel Dinu, între umor și violență: „FRF să-i strângă mâna lui Contra, dar în ușă” + Critici pentru Burleanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 16 November 2019

Cornel Dinu a răbufnit și a făcut o declarație violentă la finalul meciului pierdut de România în fața Suediei, scor 0-2, partidă care a decis calificarea suedezilor la EURO 2020.

„Uite ce bucurie, Stoichiţă se pupă cu toată lumea, e fericire! Uite-l şi pe impostorul de Burleanu, e seară reuşită. Am stat să mă gândesc şi m-am gândit o perioadă când dracu' a mai fost diferenţa asta şi sfidarea ca joc şi ca atitudine între o echipă străină şi echipa naţionala României. 

Aveai senzaţia că joacă o echipă de Divizia C cu o echipă de prima ligă. Dar nu de la noi, că la noi valorile sunt apropiate. FRF trebuie să încheie conturile cu Contra și să-i strângă frumos mâna, dar în ușă!

Nu a fost distanţa asta de joc, diferenţa de execuţii, de aşezare, de cunoaştere a fotbalului niciodată în istoria echipei naţionale. Eu dacă aş fi, dar nu pot să fiu în situaţia asta, pentru faptul că joc cu o echipă naţională care îşi permite să vină cu berea şi cu şampania că ştie că are nişte proşti în faţă, a doua zi m-aş lăsa de fotbal”, a declarat Dinu la TV Telekom Sport.

Fanii români au aprins torțe în timpul meciului cu Suedia

Vezi și:

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Șumudică l-a masacrat pe Contra: „Nu trebuie să mai ascundem gunoiul sub preș. E la mintea cocoșului filosofia suedezilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.