Nationala

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Nu e premiera pe care ne-am dorit-o! Suntem primii care vor organiza tragerea la sorți fără a fi calificați la turneul final!

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 16 noiembrie 2019

Pe 30 noiembrie, la Romexpo, România nu va fi trecută pe bilețelele incluse în urne pentru alegerea grupelor Euro 2020, la care Bucureștiul va găzdui patru meciuri. „Tricolorii” au pierdut aseară meciul cu Suedia, scor 0-2.

Într-un interviu pentru L'Équipe, în 2018, președintele UEFA, slovenul Aleksander Čeferin, spunea: „La acest Euro, țara gazdă nu e automat calificată. Ar putea să nici nu fie calificată, ceea ce complică situația".  

Este posibil să nu participăm la competiția organizată și la București nici măcar după barajul din Nations League. Trebuie să câștigăm două meciuri. Primul, în Scoția sau Islanda. 

Un lucru este însă cert. Vom fi primii care organizează tragerea la sorți a unui turneu final fără a fi calificați în acel moment. Pe 30 noiembrie, la ceremonia ce va avea loc la Romexpo, numele României nu va apărea pe niciunul dintre bilețele din urnă.  

Vom afla în ultima zi a lunii martie dacă vom fi una dintre ultimele patru echipe care își câștigă dreptul de a juca la Euro.

Vezi și:

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Scandal uriaș! Suedezii acuză rasismul! Vom juca barajul cu porțile închise: „Românii s-au umplut iar de rușine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.