Liga 1

EXCLUSIV FRF a chemat toți antrenorii din Liga 1 la Mogoșoaia » Care e motivul întâlnirii

Articol de Justin Gafiuc  —  sâmbătă, 16 noiembrie 2019

FRF a „convocat” toți antrenorii din Liga 1 să fie prezenți astăzi, la ora 18:00, la Mogoșoaia pentru a juca o miuță și pentru a se relaxa împreună. 

Mâine dimineață ar urma o discuție între șefii Comisiei Centrale a Arbitrilor și tehnicieni pentru a-i informa pe aceștia despre ultimele schimbări din arbitraj. În plus, Federația încearcă astfel să realizeze o punte de dialog între antrenori și arbitri, după evenimentele din ultima vreme când cele două părți au avut câte ceva de împărțit. 

Dacă răspund invitației, la Mogoșoaia ar trebui să fie prezenți Dan Petrescu și Gheorghe Hagi, favoriții pentru a-l înlocui pe Cosmin Contra pe banca naționalei.

FRF a trimis invitația antrenorilor înaintea meciului de ieri, când România a pierdut cu Suedia, scor 0-2. Singura șansă a tricolorilor pentru o calificare la EURO 2020 a rămas doar câștigarea barajului din Liga Națiunilor.

Vezi și:

Contra, demisia! 7 motive pentru care selecționerul trebuie să plece: zero rezultate, regulamente ignorate, relații cu impresarii, ambiții și războaie inutile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.